Forum Errors

Infor on the running of this forum, rules, regs etc

Moderator: Contaminated

User avatar
Mattijs
Posts: 3177
Joined: Sat Jul 02, 2011 4:41 pm
Location: Horsham
Contact:

Re: Forum Errors

Postby Mattijs » Tue Dec 11, 2012 12:55 pm

Been browsing for a few mins now, no error yet.

greenwoo
Site Admin
Posts: 10010
Joined: Thu Dec 03, 2009 10:34 am
Contact:

Re: Forum Errors

Postby greenwoo » Wed Dec 12, 2012 11:54 am

OK HAVE TRIED YET AGAIN TO SORT THIS OUT - AS OF NOW GRATEFUL IF ANYONE CAN PING ME A MAIL WITH A COPY OF ANY SUBSEQUENT ERRORS........

User avatar
Tony C
Posts: 3060
Joined: Sat Mar 06, 2010 1:42 pm
Location: Horsham
Contact:

Re: Forum Errors

Postby Tony C » Wed Dec 12, 2012 12:36 pm

Mark,

I'm still getting the error, but not every time

Tony
Tiger Cat E1 - 2008-2009
Tiger R6 - 2009-2014
Austin Healey Sprite - 2014-2018
Fisher Fury Le Mans - 2018-2019

User avatar
locost220
Posts: 4200
Joined: Sat Mar 13, 2010 7:31 pm
Location: Lewisham South London
Contact:

Re: Forum Errors

Postby locost220 » Wed Dec 12, 2012 12:44 pm

Site was usable for me last night post 8 pm on blackberry and desktop that when it did not go straight to forum error was dead slow like dial up connection and then most times went internet exployer issue.
Was that bad I had to do some work on proect car in garage instead (hang on that's a good thing )
.been okay today though on bb
Rich
Locost book chassis, Under reconstruction :D :?

User avatar
Mattijs
Posts: 3177
Joined: Sat Jul 02, 2011 4:41 pm
Location: Horsham
Contact:

Re: Forum Errors

Postby Mattijs » Wed Dec 12, 2012 1:42 pm

Just got the error navigating to the 'Forum Admin' page, which I thought was funny. ...

Getting it now and then, but that's better than the forum being offline completely, like last night. I didn't know what to do, I nearly panicked and went into the garage and bolt bits back to the car. I came this close...

User avatar
Tenpin
Posts: 196
Joined: Wed Mar 03, 2010 12:50 am
Contact:

Re: Forum Errors

Postby Tenpin » Wed Dec 12, 2012 2:22 pm

Just got the SQL error as well

User avatar
ChrisL
Posts: 1751
Joined: Wed Jun 15, 2011 9:42 pm
Location: Bedfordshire
Contact:

Re: Forum Errors

Postby ChrisL » Wed Dec 12, 2012 3:55 pm

Me too just had:

SQL ERROR [ mysql4 ]

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) [2002]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

edit: to be fair this is the first error for a while
Last edited by ChrisL on Wed Dec 12, 2012 8:27 pm, edited 1 time in total.
Yes I've been drinking, what of it!!

greenwoo
Site Admin
Posts: 10010
Joined: Thu Dec 03, 2009 10:34 am
Contact:

Re: Forum Errors

Postby greenwoo » Wed Dec 12, 2012 4:57 pm

balls.....will have to do more digging!

User avatar
Fury1630
Posts: 5265
Joined: Thu Mar 04, 2010 7:11 am
Location: Camberley
Contact:

Re: Forum Errors

Postby Fury1630 » Wed Dec 12, 2012 4:58 pm

It's been MUCH better today, only got the error once or twice & that was earlier on. :D

User avatar
Red27
Posts: 2982
Joined: Fri Oct 15, 2010 9:35 pm
Location: Peterborough
Contact:

Re: Forum Errors

Postby Red27 » Wed Dec 12, 2012 9:32 pm

Paul couldn't get on at all last night.

I've been on this evening, obviously, and was all fine until just now:

General Error

SQL ERROR [ mysql4 ]

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) [2002]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

:(
Linda

Image
"Gilles was the fastest driver in the history of motor racing" - Jody Scheckter


Return to “Forum Admin”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest